Privacy verklaring 2018

19-05-2018 15:19

Verwerking van de volgende gegevens:

 

- Portretten van personen.

Deze gegevens worden verder alleen gedeeld met de volgers op sociale media zoals Instagram, www.instagram.com/foto_paul_steenbergen, en Facebook,www.facebook.com/fotopaulsteenbergen. Of op mijn website www.paulsteenbergen.nl

Mocht je op de foto gekomen zijn en dit is niet gewenst kan dit gemeld worden bij de desbtreffende opdracht gever of persoonlijk bij mij.

Ik verwijs bij deze ook dan naar de privacyverklaring van de desbtreffende opdrachtgever.

 

- Adresgegevens voor facturen/offertes

Deze gegevens worden alleen bewaard in het systeem Moneybird. Tot de factuur betaald is zullen de gegevens bewaard worden, daarna verwijderd. Mits er vaker met de klant zaken gedaan zal worden zullen deze gegevens bewaard worden tot de samenwerking wordt beeindigd.

 

- Beveiliging

De gevens die bewaard worden op de computer worden beveiligd met passende beveilingen zoals een firewall/virusscan.

 

- Website

Webnode: https://www.webnode.nl/privacybeleid/

instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Moneybird: https://www.moneybird.nl/privacy/

Hotmail: https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement

 

- Portret contract.

Deze contracten met portret en auteursrechten zullen verder niet online verschijnen en alleen uitgeprint bewaard worden op kantoor. De getekende zal hierin ook verklaren akkoord te gaan met de privacy rechten waarin staat genoemd dat foto's gepubliceerd mogen worden op bovenstaande media. Minderjarigen, zeventien jaar en jonger, zullen ook toestemming van ouders/ voogd moeten hebben.

 

- Opdrachgevers.

Zodra foto's gemaakt worden voor een opdrachtgever dient er verder beroep gedaan te worden op de privacy regels van de desbetreffende opdrachtgever. De gegevens die verwijderd moeten worden kunnen gemeld worden bij de fotograaf, die zal contact opnemen met de opdrachtgever hierover.

 

 

Paul Steenbergen Fotografie.